Förlust med 7-9 i Simrishamn                                                          2020-03-19

Det blev en knapp förlust med 7-9 när man gästade Simrihamn. Emil tog dock alla sina matcher med 3-0, 3-0 och 3-2. Pajen vann två matcher med 3-0 och 3-1 och förlorade en med 1-3. Han hade dessutom ett kort set på 17 och en 180-poängare. För Patrik R blev det en seger med 3-2 och förlust i de båda andra med 0-3 och 2-3. Eva vann också en match med 3-0 och föll i den andra med 0-3. I dubbelspelet blev det förliust för båda paren. Pajen/Patrik förlorade med 1-3 och Emil/Eva med 2-3.

Ros

Oavgjort 8-8 mot Atlantis 1 hemma                                                 2020-03-05

I matchen mot serieledande Atlantis 1 spelade PP 2 oavgjort 8-8 där man dock hade ledningen med 4-0. Emil vann två av sina singlar med 3-1 och förlorade en match med 2-3. Patrik Grönkvist vann med 3-2 och 3-0 och förlorde en med 0-3. Han hade dessutom två korta set på 18 och 19 och en hög utgång på 107. Patrik Redlow vann en match med 3-1 och förlorade de andra med 2-3 och 1-3 och hade en utgång på 116 medan Eva vann en med 3-2 och föll i de båda andra med 1-3 och 0-3. I dubbelspelet vann Eva/Emil sin med 3-1 och hade ett kort set på 21 medan Patrik/Patrik förlorade sin med 0-3. Laget ligger kvar på andra plats efter just Atlantis.

RoS

Seger med 9-7 mot Pikado 2 borta                                                    2020-02-20

Det blev en jämn match när PP2 vann i Helsingborg mot Pijkado 2 med 9-7. Patrik Grönkvist vann med 3-1-och 3-1 och förlorade med 0-3 och han hade även en 180-poängare. Emil vann också två matcher, båda med 3-0 och förlorade en med 2-3. Patrik Redlow vann två matcher med 3-1 och förlorade en med 2-3 och Eva vann en match med 3-2 och förlorade de två andra med 2-3. I dubbelspelet vann Patrik/Patrik med 3-1 medan Eva/Emil föll med 2-3.

RoS

Seger med 11-5 hemma mot Newton                                                              2020-02-06

Det blev en klar seger med 11-5 när man hemma mötte Malmölaget Newton. Patrik Grönqvist vann sina tre matcher med 3-0, 3-2 och 3-2 och hade en hög utgång på 117. Jerker vann också sina tre matcher med 3-2, 3-2 och 3-1. Eva vann en av sina tre matcher med 3-1 och föll i de båda andra med 1-3 och 0-3 och hon hade en 180-poängare. För Emil blev det en seger med 3-1 och en förlust med 2-3 och Patrik vann sin enda med 3-0.

IJerker/Emil vann sin dubbel med 3-0 medan Eva/Patrik G förlorade med 0-3.

RoS

Seger med 9-7 hemma mot Teckomatorp 2                                       2020-01-23

Det blev en ny spännande match för PP 2 när vi mötte Teckomatorp 2 hemma och den avgjordes i sista dubbeln. ,  Patrik G vann två singlar med 3-1 och förlorade en med 2-3 och han hade två korta set på 21 och en hög utgång på 129. Eva vann två singlar med 3-2 och 3-1 och förlorade en match med 0-3 medan Emil vann en med 3-1 och förlorade de båda andra med 1-3 och 0-3 och han hade ett kort set på 20 och en 180-poängare. För Patrik R blev tre förluster med 0-3, 0-3 och 2-3.

I dub belspelet gick det bättre och de blev vinst för båda paren. EmilEva vann med 3-2 och Patrik/Patrik vann sin avgörande med 3-1.

RoS

Förlust med 7-9 mot Pikado 3 hemma                                                                2019-12-12

Det blev förlust med 7-9 hemma mot Pikado 3 för PP 2. Patrik G vann här 2 singlar med 3-2 och 3-0 och förlorade en med 1-3 och han hade ett kort set på 20 och en 180-poängare. Det blev två segrar även för Jerker med 3-1 och 3-2 samt en frölust med 1-3, Emil vann en singel med 3-1 och föll i de andra med 1-3 och 2-3 och han hade ett kort set på 20. Eva förlorade sina singelmatcher med 2-3, 2-3 och 0-3 men vann dubbeln tillsammans med Emil med 3-2. I den andra dubbeln förlorade Patrik G/Jerker med 1-3.

RoS

Förlust med 7-9 mot Asmundtorp 2 borta                                      2019-11-28

Det blev en knapp förlust med 7-9 borta mot Asmundtorp 2 där Patrik G vann alla sina matcher. Han tog sina singelmatcher med 3-0, 3-1 och 3-0 och dubbeln tillsammans med Eva med 3-2 och han hade ett kort set på 20. För Emil blev det två singelsegrar med 3-1 och 3-2 och en förlust med 0-3. Patrik R förlorade alla tre singlarna med 1-3, 0-3 och 0-3. För Eva blev det idel förluster i singlarna med 0-3. Dubbeln för Patrik R/Emil blev förlust med 1-3

RoS

Seger med 11-5 mot Simrishamn                                                    2019-11-14

Det blev en klar seger med 11-5 mot Simrishamn hemma. Ett Simrishamn där ntre spelare tidigare spelade för PP.

Matchen var dock jämn och spännande och det stod 6-5 men vi avgjorde i slutet. Partik G tof full pott och vann med 3-0, 3-0 och 3-1 och hade ett kort set på 17. för Emil blev det två segrar med 3-0 och 3-1 men en förlust med 0-3. Eva vann också 2 singlar med 3-1 och förlorade en med 0-3. För Patrik R blev det idel förluster, 0-3, 2-3 och 0-3. I dubbelspelet blev det seger för Emil/Eva med 3-0 där Eva hade en hög utgång på 117. Även Patrik G/Patrik R vann sin dubbel och här blev det 3-1.

Segern betyder att man nu är trea i serien.

RoS

Oavgjort borta mot Atlantis 1                                                          2019-10-31

Det blev en ny oavgjord match när PP 2 mötte Atlantis 1 i Malmö. Jocke vann två av sina matcher med 3-0 och förlorade en med 1-3. Han hade korta set på 18, 20 och 21 och dessutom en 180-poängare. Patrik G tog också två segrar med 3-0 och fick en förlust på 1-3. Eva vann en match med 3-1 och förlorade två med 0-3 och 2-3. För Emil blev det också en seger . Den vae på 3-2 och han förlorade de andran med 0-3 och 2-3. I dubbelspelet vann Jocke/Emil sin match med 3-0 medan Eva/Patrik förlorade sin med 1-3.

RoS

Oavgjort hemma mot Pikado 2                                                        2019-10-17

Det blev oavgjort i första hemmamatchen för PP 2 när man mötte Pikado 2 från Helsingborg. Vi hade ledningen med 4-1 men sedan hade Pikado 6-4 och till slut blev det 8-8.

Emil och Jocke tog vardera två segrar. Emil med 3-2 och 3-0 och hade en förlust med 2-3 och en 180-poängare. Jocke vann två singlar med 3-0 och 3-1 och förlorade en med 1-3 och hade också en 180-poängare. Eva vann en match med 3-0 och förlorade de båda andra med 1-3 men ville inte vara sämre än sönerna och satte även hon en 180-poängare. För Patrik Grönqvist blev det två förluster med 1-3 men i gengäld hade han ett kort set på 17 och Patrik Redlow som spelade en singel vann denna med 3-2.

I dubbelspelet blev det seger för Emil/Jocke med 3-1 medan Eva/Patrik R förlorade sim med 1-3.

RoS

Seger i premiären mot Newton 1 med 11-5 borta                         2019-10-03

Det blev en klar seger när PP 2 besegrade Malmölaget Newton borta med 11-5. Jocke tog full pott med segersiffrorna 3-0, 3-0 och 3-2 och hade ett kort set på 20. Emil tog också full pott och vann med 3-2, 3-2 och 3-1 med ett kort set på 20 och dessutom en 180-poängare. För Patrik Grönqvist blev det två segrar med 3-0 och 3-1 och en förlust med 1-3 och han hade ett kort set på 20 och en hög utgång på 107. Patrik Redlow vann en match med 3-1 och förlorade en med 0-3 och Eva som spelade en singel förlorade denna med 2-3. I dubbelmatcherna blev det seger för Jocke/Emil med 3-1 där Jocke hade en 180-poängare medan Patrik G /Eva förlorade sin med 2-3.