BK PETER PAN

BK Peter Pan är en bowlingklubb i Trelleborg, som bildades den 26 mars 1975 och har sedan dess haft en aktiv verksamhet, förutom under säsongen 2006/2007 och har f.o.m 2014 även verksamhet i en dartsektion. 

Bowlingsektionen består för närvarande av 16 licensierade spelare i olika åldrar och vi spelar säsongen 2019/2020 med ett A-lag i division 3 Södra och ett B-lag i Reservlagsserien div 4

Vår hemmahall i bowling är Söderslättshallen i Trelleborg som är en hall med 8 banor där vi har träningstid  onsdagar mellan 18.30-19-30 - gäller både seniorer och ungdomar.

 

Dartsektionen har denna säsong 9 licensierade spelare och spelar med 2 lag. Lag 1 i Mästerskapsserien och Lag 2 i Öppna serien div.2. 

Träningen är på onsdagar mellan 18.30-21.00 i vår klubblokal på Rådmansgatan 4 i Trelleborg och dessutom varannan måndag samma tid.  Seriematcherna spelas också där.

 

Alla är hjärtligt välkomna att spela hos oss bara man har ett bowling eller dart intresse och är en bra kamrat. Vi är ett glatt gäng som trivs tillsammans och som tycker att det är roligt med bowling och dart och vi har även roligt tillsammans i vår klubblokal , 

Vi har alltså klubblokal på Rådmansgatan 4 i Trelleborg där föreningens medlemmar träffas och umgås tillsammans.

Vill du bara vara med där är det BK Peter Pans Vänner du skall vara med i. (tryck på länken)

Verkar det intressant och ni vill vara med i klubben - ta kontakt med Mikaela Roos på tel. 0762765272 skicka mail till mickis108@hotmail.com så kontaktar vi dig.

Styrelsen 2019-2020

 

Ordförande                       Mikaela Voxberg Ahlin

Vice ordförande               Jesper Nilsson

Sekreterare                      Britt-Inger Larsson

Vice sekreterare              Ulf Linander

Kassör                              Jimmy Isgren

Ledamot                           Jan Larsson     

Suppleant                        Karsten Jensen

 

 

Webbmaster                     Ronny Sandberg